کیف پول سخت افزاری چیست؟ پشتیبانی از سکه‌های مختلف
نوشته شده توسط : سوگند دل آرا

کیف پول سخت افزاری چیست؟

پشتیبانی از سکه‌های مختلف

لجر نانو اِس از بیش از ۱,۱۰۰ ارز دیجیتال (سکه و توکن) پشتیبانی می‌کند که از این نظر، مانند مدل جدید خود، لجر نانو ایکس، رکورددار بوده و قابلیت کیف پول سخت افزاری نگهداری تمام ارزهای دیجیتال برتر بازار به غیر از بیت کوین اِس‌وی (BSV) در این کیف پول فراهم است.

بهترین کیف پول‌های سخت افزاری بیت کوین

شبکه لایتنینگ؛ تحول بیت کوین از طلا به پول

شبکه لایتنینگ چیست؟

شبکه لایتنینگ چیست

 

خرید کیف پول سخت افزاری لجر

کیف پول لجر نانو اس یکی از والت‌های فیزیکی است که به دلیل محبوبیت بالا، در بازار ایران هم به راحتی پیدا می‌شود. متاسفانه نمونه‌های تقلبی این والت نیز در بازار دیده شده‌اند.

خرید کیف پول سخت افزاری لجر نانو ایکس

همان‌طور که گفتیم، لجر نانو ایکس مدل جدیدتر نانو اس محسوب می‌شود که امکانات بیشتری هم دارد و قیمت آن بالاتر است. در واقع این والت را می‌توان با والت Trezor Model T مقایسه کرد، اما لجر نانو ایکس قیمت پایین‌تری دارد.

خرید کیف پول سخت افزاری کول ولت

یکی دیگر از والت‌های فیزیکی خوبی که می‌توانید خریداری کنید کول والت (CoolWallet) نام دارد. مدل CoolWallet S هم از نظر قیمت و هم از نظر امکانات گزینه مناسبی است.

خرید ولت سخت افزاری

قیمت کیف پول سخت افزاری

والت‌های فیزیکی با توجه به امکاناتی که ارائه می‌دهند، دارای قیمت‌های متنوعی هستند. در ادامه به قیمت چند مورد از کیف پول‌های سخت‌افزاری اشاره می‌کنیم که در بازار ایران نیز می‌توانید آنها را خریداری نمایید:

قیمت کیف پول سخت افزاری لجر نانو ایکس

والت لجر نانو ایکس در بازارهای جهانی 145 دلار قیمت‌گذاری شده است. این کیف پول در داخل کشور با قیمت 3.5 تا 4 میلیون تومان قابل خریداری است.

قیمت کیف پول سخت افزاری Trezor

کیف پول ترزور وان در بازارهای جهانی حدود 80 دلار قیمت دارد. اما قیمت ترزور مدل تی به 160 دلار می‌رسد.

قیمت کیف پول سخت افزاری لجر

قیمت کیف پول لجر نانو اس در وبسایت رسمی این کمپانی 60 دلار است که در داخل کشور نیز می‌توانید با قیمت تقریبی 1.5 تا 2 میلیون تومان این دستگاه را خریداری کنید.

قیمت کیف پول سخت افزاری کول ولت

در حال حاضر قیمت CoolWallet S در بازارهای دنیا حدود 100 دلار است. شما می‌توانید این کیف پول را در ایران با قیمتی بین 2 تا 2.5 میلیون تومان خریداری کنید.

کیف پول سخت افزاری یا نرم افزاری؟ کدام بهتر است؟

به‌طور کلی، والت‌های فیزیکی یا نرم‌افزاری، مزایا و معایب خاص خودشان را دارند. معمولا به افرادی که به‌تازگی وارد حوزه ارزهای دیجیتال شده‌اند و حجم معاملات آنها زیاد نیست، توصیه می‌شود که سراغ والت‌های فیزیکی نروند. این افراد می‌توانند به راحتی از کیف پول‌های نرم‌افزاری استفاده کنند و هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند. امنیت والت‌های نرم‌افزاری اگرچه پایین‌تر از والت‌های فیزیکی است، با رعایت برخی اصول می‌توان از بروز هرگونه مشکلی جلوگیری کرد.

اما از سوی دیگر، برخی افراد هستند که امنیت را در اولویت قرار می‌دهند و می‌خواهند خیال‌شان از هر بابت آسوده باشد. این افراد، اگر با قیمت بالای والت‌های فیزیکی مشکلی نداشته باشد، می‌توانند اقدام به خرید آنها کنند. همچنین به کسانی که می‌خواهند مقداری زیادی ارز دیجیتال خریداری نمایند و آن را برای مدت طولانی ذخیره کنند، توصیه می‌شود که حتما والت سخت‌افزاری بخرند.

با این حساب می‌توان گفت که هر کدام از کیف پول‌های سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری، کارکرد خاص خودشان را دارند و با توجه به شرایط مختلف، می‌توان از آنها استفاده کرد. امنیت بالای والت‌های فیزیکی می‌تواند یک فاکتور مهم برای برتری آنها تلقی شود. اما از طرفی نباید قیمت بالای این کیف پول‌ها را نادیده بگیریم.

شبکه لایتنینگ یک راه‌حل لایه دوم (Second Layer) یا برون‌زنجیره‌ای (Off-Chain) روی بلاک چین اصلی بیت کوین است که به کاربران اجازه می‌دهد بدون کارمزد یا تأخیر برای یکدیگر بیت کوین بفرستند.

 

شبکه لایتنینگ، کانال‌های پرداختی روی شبکه اصلی ایجاد می‌کند که می‌توانند مثل یک پل دوطبقه بخشی از ترافیک شبکه اصلی را بپذیرند. به این وسیله، بلاک چین بیت کوین توانایی بیشتری برای پردازش تراکنش‌ها و شانس بیشتری برای پذیرش از سوی صاحبان کسب‌وکار به‌عنوان یک سیستم پرداخت خواهد داشت.

 

ایده اصلی شبکه لایتنینگ این است که تراکنش‌های خُرد (micropayment) روی بلاک چین اصلی ثبت نشوند تا از بار ترافیک تراکنش‌ها کاسته شود و فضا برای تراکنش‌های بیشتر و مقیاس‌پذیری بهتر مهیا شود.

 

کاربران لایتنینگ با ایجاد «کانال پرداختی» بین یکدیگر و واردکردن مقدار مشخصی بیت کوین به کانال‌ها، می‌توانند هر تعداد تراکنش که مایل باشند به‌صورت دو نفره (P2P)، سریع و بسیار ارزان انجام دهند و دیگر برای پرداخت‌های روزمره مثل خرید قهوه‌ با بیت کوین، نیازی نیست که مدت طولانی را برای تأیید تراکنش منتظر بمانند.

 

این شبکه شباهت‌هایی به سیستم تسویه فعلی مورداستفاده‌ در شبکه‌های پرداخت سنتی مانند ویزا (Visa) و مسترکارت (MasterCard) دارد. وقتی پرداختی را از طریق لایتنینگ انجام می‌دهید، بلافاصله تسویه نمی‌شود. در عوض، وجوه خریدار (فرستنده) و درخواست فروشنده (گیرنده) به‌سرعت تأیید می‌شود و چراغ انجام تراکنش سبز خواهد شد.

 

تراکنش‌های لایتنینگ بسته به نحوه توافق طرفین، ممکن است چند روز یا چند هفته بعد تسویه شوند. شبکه‌ای از گره‌ها (نودها) مسئولیت اداره‌ شبکه لایتنینگ را به‌عهده دارند که پرداخت را اعتبارسنجی می‌کنند.

تاریخچه شبکه لایتنینگ

 

شبکه لایتنینگ ریشه در تفکرات ساتوشی ناکاموتو، خالق بیت کوین دارد؛ این ایده به زمانی برمی‌گردد که از «کانال‌های پرداختی» برای مبادله بیت کوین بین ۲ فرد صحبت می‌شد، به طوری که دیگر نیاز نبود هیچکس از این مبادله اطلاع پیدا کند یا تراکنش توسط دیگران تأیید شود. اما جوزف پون (Joseph Poon) و تادئوس درایا (Thaddeus Dryja) با انتشار یک وایت‌پیپر در تاریخ ۱۴ ژانویه ۲۰۱۶، به ایده لایتنینگ رسمیت بخشیدند.

جوزف پون و تادئوس درایا

 

نویسندگان این وایت‌پیپر ادعا کردند که به‌جای تغییر خودِ شبکه‌ بیت کوین برای تراکنش‌های بیشتر، شبکه‌ای از کانال‌های ریزپرداخت می‌تواند مشکل مقیاس‌پذیری بلاک چین بیت کوین را حل کند. این ایده، دقیقاً نقطه مقابل ایده‌ افزایش سایز بلاک‌ بود که به هاردفورک بیت کوین کش انجامید.

 

لایتنینگ لبز (Lightening Labs)، یک آزمایشگاه مهندسی بلاک چین است که در کنار افراد و شرکت‌های دیگر ازجمله ACINQ و بلاک‌استریم (Blockstream) به اجرای نسخه‌ بتای شبکه لایتنینگ در ماه مارس ۲۰۱۸ کمک کردند. تأمین مالی پروژه لایتنینگ با سرمایه‌گذاری کشت ایده (Seed Funding) به مبلغ ۲.۵ میلیون دلار انجام شد که جک دورسی، مدیرعامل توییتر هم در آن مشارکت داشت.

مزایا و محدودیت‌های لایتنینگ

ارز دیجیتال NEO بلاک چین‌های عمومی غیرمتمرکز یا همان DNA را ارائه می‌دهد و از سوی دیگر، آن‌چین نیاز به بلاک چین‌های خصوصی را برطرف می‌کند. در نتیجه با ترکیب کردن این دو پلتفرم می‌توان از مزیت‌های هر دوی آنها بهره‌مند شد.

دولت چین علی‌رغم سخت‌گیری‌هایی که در این حوزه دارد، اعلام کرد با سازمان‌ها و پلتفرم‌هایی که قوانینش را بپذیرند همکاری می‌کند. از طرفی آن‌چین در برخی استان‌های چین تاییدیه گرفته و به‌طور قانونی و رسمی فعالیت می‌کند. به‌نظر می‌رسد که با توجه به موفقیتی که ارز دیجیتال نئو و آن‌چین کسب کرده‌اند، دولت چین تمایل دارد آنها را به رسمیت بشناسد و با این پلتفرم‌ها همکاری کند. بعید نیست در آینده نزدیک شاهد استفاده مشاغل مختلف چینی از رمزارز NEO باشیم.

منبع
آکادمی رمزارز





:: بازدید از این مطلب : 204
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 28 مهر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: